Welkom!
Fijne service zorgt voor een glimlach! We gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten. Een bril die zorgt voor haarscherp zicht is meer dan een noodzakelijk voorwerp. Wij zorgen voor mooie brillen van goede kwaliteit. Zo werken wij samen met glasfabrikant Essilor die glazen levert op maat. Een bril is bij ons dus niet zomaar een ‘’gewone’’ bril. Wij zorgen met passie voor een haarscherp zicht voor iedere klant. Wij volgen de laatste trends en adviseren u hier graag in. Goede service staat bij ons voorop! U bent van harte welkom onder het genot van een kopje koffie of thee.Ons team bestaat uit Fred, Germa, Daan en AnnalieTeam van Aerle optiek
Fred van Aerle
Annalie van Aerle
Germa van Aerle
Daan Vernaus

Fred en Annalie zijn beide gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Germa is onze gastvrouw. Daan is opticien en bijna afgestudeerd contactlensspecialist!
Privacy
Van Aerle Optiek neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@vanaerleoptiek.nl.

privacy-statement.pdf
Onze merken!
van Aerle optiek blijft innoveren op het gebied van de laatste trends!


ANVC lid
Om op een gezonde manier jaren lang van contactlenzen te kunnen genieten is het noodzakelijk om de juiste lens en de juiste vloeistof te kiezen bij uw persoonlijke omstandigheden. Onze contactlensspecialisten zijn ervaren deskundigen die u na een zorgvuldig oogonderzoek voorzien van eerlijk advies. Van Aerle optiek is lid van de ANVC, de vakorganisatie van gediplomeerde contactlensspecialisten in Nederland.
Essilor
Essilor Nederland maakt deel uit van Essilor International en is wereldleider op het gebied van corrigerende brillenglazen. Naast brillenglazen (waaronder het merk Varilux) levert zij ook professionele apparatuur voor de winkel of werkplaats van de opticien of optometrist. Bovendien biedt Essilor door middel van haar Uneyeted-concept een breed pakket aan ondersteunende diensten aan voor de zelfstandige opticiens.
Lens timer
Binnen de App vindt u ook een lens timer. Hiermee kunt u aangeven wanneer u bent gestart met de lenzen en krijgt u elke maand een reminder om de lenzen te vervangen. Na zes maanden krijgt u een reminder om nieuwe lenzen te bestellen, zodat u weer op tijd nieuwe lenzen heeft.

Dit alles komt de gezondheid van uw ogen ten goede.
Oogmeting
Refractie
Op uw ogen moet u zuinig zijn. Het is dan ook verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Geen of een verkeerde correctie kan erg veel ongemak veroorzaken, ook al merkt u dit zelf nauwelijks. Zo kan een minieme afwijking al hoofdpijn veroorzaken. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring om u de juiste glazen aan te meten. Met geavanceerde apparatuur bepalen wij de benodigde sterkte voor het kijken, veraf of dichtbij. Een oogmeting zegt eigenlijk niets over de conditie van uw ogen. Daarom controleren wij tevens de balanswerking tussen de ogen. We doen tests die de waarneming van beiden ogen aangaan. Ze geven een beeld van de beweging en samenwerking van beide ogen.
Geavanceerd glas door de nieuwste ontwerptechniek
Voor een leek lijkt het ene brillenglas op het andere. Maar toch zijn er heel veel verschillen in het ontwerp van het glas. En juist het ontwerp zorgt voor de kwaliteit van het zien. Ook hier geldt, wij bieden een zeer ruime keuze in enkelvoudige brillenglazen. Van de meer standaard ontwerpen tot zeer geavanceerd, met brillenglazen die aanmerkelijk meer kijkcomfort bieden.
Achter de computer
Computerbril
Vroeger brachten we het grootste deel van onze tijd buiten door. Sinds de industriële revolutie worden we echter gedwongen op korte afstanden te werken. Het komt steeds vaker voor dat we langer dan 4 uur aan een stuk voor een beeldscherm zitten. Werkt u soms langdurig met een beeldscherm en heeft u wel eens last van branderige en vermoeide ogen? Dan kan een speciale computerbril of werkbril verlichting brengen.
Van Aerle Optiek
Contactgegevens
Telefoon0475-492295
E-mailinfo@vanaerleoptiek.nl
Adres Dorpstraat 49
6093 EB Heythuysen
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 18:00
Woensdag9:30 - 18:00
Donderdag9:30 - 18:00
Vrijdag9:30 - 20:00
Zaterdag9:30 - 17:00
ZondagGesloten
Overige