Brillen van exclusieve merken

Bij ons bent u op het goede adres voor een bril die bij u past. Als het nu gaat om een bril of een zonnebril. Wij werken met exclusieve merken, maar ook de gangbare merken. Achter ieder merk zit een verhaal en een passie.

Een mooie bril, die goed zit, kan zoveel bijdragen aan uw leven. Niet alleen voor uw zicht, maar u kunt ook een bepaalde touch aan uw look meegeven. Gaat u voor subtiel en stijlvol, gewaagd en stoer of een combinatie van beide? Van Aerle Optiek heeft een ruime collectie brillen in verschillende stijlen. Deze voorzien we bovendien van brillenglazen die bij uw behoefte passen.

Enkelvoudige brillenglazen

Enkelvoudige brillenglazen zijn zoals de naam al zegt brillen glazen met één sterkte in het gehele glasoppervlak. Deze glazen zijn met verschillende ontspiegelingen verkrijgbaar die reflecties tot een minimum beperken en uw ogen beschermen tegen schadelijk licht. Ook is zijn er Eyezen glazen. Deze zijn speciaal ontwikkeld om onze digitale levensstijl te ondersteunen. Met Eyezen glazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige glazen en helpt de vermoeidheid van uw ogen te verminderen.

Multifocale brillenglazen

Multifocale brillenglazen verwerken meerdere sterktes in één glas, waardoor u zowel veraf als dichtbij scherp zicht heeft. Door het scherpe zicht op alle kunt u optimaal genieten van de wereld om u heen. Denkt u na over de aanschaf van een multifocale bril, kom dan naar de winkel voor vrijblijvend advies voor een oplossing voor u.

Computerbril

Ook speciaal voor het werk op de computer zijn er brillenglazen. Met de multifocale bril is het vaak net niet duidelijk genoeg en voor de leesbril staat de computer te ver weg. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Meekleurende glazen

Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Zodra het zonlicht op de glazen komt beginnen ze te verkleuren. Loopt u weer naar binnen, verdwijnt deze kleur snel weer en keren ze terug naar de originele transparante staat. Hierdoor bieden meekleurende brillenglazen een goede UV-bescherming.

ZOnnebril

Een zonnige dag, daar houden we bij van Aerle optiek wel van. Zeker met een zonnebril (op sterkte) die een stijlvolle look creëert en uw ogen volledig beschermt. We bieden voor ieder budget een ideale zonnebril aan die ook op sterkte gemaakt kan worden.

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het ontwerp van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de maat en het materiaal is belangrijk. Wij zorgen voor een goed en eerlijk advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. We hebben we een gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes: van kleurrijk en opvallend tot neutraalen rustig. We besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze collectie.

Waarom Varilux brillenglazen?

Dankzij de nieuwste technologie gaan de kijkgebieden vloeiend in elkaar over waardoor u ultiem comfort ervaart. De Varilux glazen worden op maat gemaakt voor uw ogen en montuur. Hierdoor geniet u van optimale kijkprestaties!

Twijfelt u over uw gezichtsvermogen of bent u benieuwd naar alle voordelen van Varilux brillenglazen? Maak gerust een afspraak bij van Aerle optiek.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via het onderstaande formulier en we nemen spoedig contact met u op.