Van Aerle Optiek Heythuysen

Fijne service zorgt voor een glimlach! We gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten. Een bril die zorgt voor haarscherp zicht is meer dan een noodzakelijk voorwerp. Wij zorgen voor mooie brillen van goede kwaliteit. Zo werken wij samen met glasfabrikant Essilor die glazen levert op maat. Een bril is bij ons dus niet zomaar een ‘’gewone’’ bril. Wij zorgen met passie voor een haarscherp zicht voor iedere klant. Wij volgen de laatste trends en adviseren u hier graag in. Goede service staat bij ons voorop! U bent van harte welkom onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Onze tevreden klanten

Lieve Marlie begon steeds minder goed te zien. De gedachte van een bril maakte haar niet blij maar bij ons heeft ze een bril gevonden die een glimlach op haar gezicht tovert.
Marlie
Ik ben al jarenlang klant bij Van Aerle. Ik zou niet eens weten hoelang . Ookal ligt het voor mij een stukje uit de buurt, dit wordt helemaal goedgemaakt door de persoonlijke service, klantvriendelijkheid en net even dat stapje extra wat gezet wordt voor je. Daarnaast voelt Annalie precies aan wat mijn smaak is en adviseert heel eerlijk wat het beste is voor mijn gezicht, maar ook mijn ogen. Topservice en persoonlijke aandacht maakt de zaak voor mij de perfecte match!
Rachel
“Ben hier al jarenlang vaste klant en dat zal zo blijven. Elke keer feestje om te zijn. Charmant kleinschalig familie bedrijf , gedreven door passie en best mogelijke service. Ervaar zelf ‘t verschil tussen de welbekende schreeuwerige keten-opticiens en van Aerle optiek . Kundig en oprecht advies. Voor ‘ n trendy bril met ‘n glimlach .. ga je naar van Aerle optiek in Heythuysen ! “
John
Vanaf mijn eerste bril nog altijd meer dan tevreden ! Een geweldige collectie monturen! En er staat een bijzonder vriendelijk en zeer vakkundig team voor je klaar. Bovendien is hun service buiten gewoon, Super! Een echte aanrader.
Anja

Maak een afspraak

Maak een afspraak via het onderstaande formulier en we nemen spoedig contact met u op.