Altijd alles even scherp
Voor elke situatie de juiste multifocale brillenglazen.

“Ik wil altijd alles uit het leven halen. Dat gold vroeger en zeker nu. En ja toegegeven, mijn ogen zijn wat minder geworden, maar dat is voor mij op geen enkele manier een belemmering. Omdat ik fanatiek tennis, heb ik naast mijn ‘gewone’ bril daarom nu ook een sportbril met Varilux-brillenglazen. Dat is robuust, krasbestendig en mooi in lijn met mijn sportmontuur.
Met deze Varilux-brillenglazen is mijn zicht op alle kijkafstanden altijd even scherp. Zo kan ik blijven zijn wie ik ben en al die dingen doen, die mijn leven kleur geven.” Angeline, 43 jaar.

Handig, een tweede bril.
Essilor heeft met veel zorg en jaren aan innovatie multifocale brillenglazen ontwikkeld met specialisaties voor specifieke zichtmomenten.
Daarmee ziet u alles altijd even scherp. In de zon, digitaal, onderweg of sportend.

Ontvang nu uw tweede paar glazen cadeau.
Wherever passion takes you
Natuurlijk, jij bent connected, net als de rest. Je appt, mailt, deelt via Facebook, Strava, Runkeeper of Instagram. Je kijkt zo wat af op je mobiel of tablet. We zijn ongemerkt veel online. Denk maar aan bankieren, shoppen, navigeren of nieuws lezen. Zelfs als je kiest om even offline te zijn, dan ben je stiekem nog altijd connected. Want bedenk maar eens hoe jij films kijkt, kookt, gamet, muziek luistert, sport of welke andere hobby dan ook. Als je er zo naar kijkt, dan leven je ogen het leven van een topsporter. Altijd bezig. Soms met details, dan weer met de grote lijn.

Reden genoeg om te kiezen voor glazen die je bij al jouw bezigheden optimaal ondersteunen. Kies daarom voor Eyezen brillenglazen.

Ontvang nu uw tweede paar glazen cadeau.

Ontvang nu uw tweede paar brillenglazen cadeau!*
Een bril is te leuk om er slechts één te hebben. En een tweede paar is ook nog eens heel erg nuttig. Ontvang nu uw tweede paar brillenglazen cadeau! Denk aan een zonnebril, computerbril of tweede bril met meekleurende glazen! Wilt u meer informatie? Wij ontvangen u graag in onze winkel!

* Vraag naar de voorwaarden
Eyes will not tire
Smartphones, tablets, computers en tv’s, we gebruiken ze allemaal en het liefst tegelijkertijd. Om te socializen, studeren, werken, gamen en te ontspannen. Kortom, om te leven.

Dit intensieve gebruik van digitale schermen vraagt de nodige inspanning van jouw ogen. Langdurig beeldschermgebruik kan verschillende klachten veroorzaken, zoals droge- of vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- en schouderpijn.

Wij begrijpen dat jij lekker wilt blijven genieten van je online passies. En daarvoor kies je voor Essilor Eyezen brillenglazen: speciaal ontwikkeld voor iedereen met een digitale levensstijl.

Ontvang uw tweede paar glazen cadeau.
De blikvanger van dit moment: een Chloé bril
Een ware bestseller van Chloé is de Carlina bril. Deze oversized metalen zonnebril is een groot succes en daarom komt het merk dit seizoen met een nieuw model. Bent u een grote modeliefhebster, dan moet u vooral verder lezen. Het nieuwe Carlina model maakt nog steeds indruk en is leverbaar in de kleuren als goud met perzik en een goud met grijs. Deze kleuren zijn perfect voor het koude seizoen.

Alle modellen van Chloé zijn stuk voor stuk prachtig. De eyewear collectie van Chloé is vrouwelijk, elegant en modern én het hotste merk van nu.
Prachtige nieuwe collectie Anne et Valentin
Over Anne et Valentin
Liefde voor authentiek design verbond een uniek echtpaar in de liefde, en passie voor persoonlijk ontwerp. Samen verkenden zij nieuwe wegen, tegen de gevestigde orde in, naar perfecte monturen.

Uniek in persoonlijk design. In plaats van de klant aan te laten passen aan het montuur, vindt Anne et Valentin voor iedereen het perfecte ontwerp, ingegeven door de unieke persoonlijkheid en kenmerken van de persoon. Anne et Valentin toont een dieper begrip voor de identiteit van haar klanten, hoe ze bewegen, leven en denken.

Varilux X-series
Essilor introduceert de achtste generatie Varilux brillenglazen. De Varilux X-series. Een design dat écht gebaseerd is op de behoeften van de hedendaagse multifocaaldrager.
Zoals de andere series Varilux glazen valt ook de X-serie onder de actie 2de paar glazen gratis!
Vraag in de winkel naar de voorwaarden.
Société des Lunetiers
Onlangs is Essilor met een nieuwe productlijn uitgekomen, namelijk Société des Lunetiers.
Download nu onze app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Download hiernaast gratis onze app, tevens kunt u uw contactlenzen makkelijk via deze app bestellen.
Van Aerle Optiek
Contactgegevens
Telefoon0475-492295
E-mailinfo@vanaerleoptiek.nl
Adres Dorpstraat 49
6093 EB Heythuysen
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 18:00
Woensdag9:30 - 18:00
Donderdag9:30 - 18:00
Vrijdag9:30 - 20:00
Zaterdag9:30 - 17:00
ZondagGesloten
Overige